خرما ربی ایرانشهر خوش طعم

خرما ربی ایرانشهر یکی از مهم ترین خرما های ایرانی می باشد. این خرما بسیار خوش طعم و با کیفیت بوده و طعمی عالی دارد. شما می توانید خرما کلوته تازه و با کیفیت را بصورت عمده و خرما از سایت ما خریداری نمایید.

خرما ربی ایرانشهر

خرما ربی

رقم نیمه خشک می باشد. اندازه متوسطی دارد و طعم عالی دارد. این خرما بطور عمده به عنوان میوه مصرف می شود. اما می توان از فرآورده هایی را تولید کرد. یا از آن برای تولید محصولات غذایی دیگر استفاده نمایید.

خرما و فرآورده های آن

سعی کنید همیشه خرما های تازه و با کیفیت را خریداری نمایید.و ازآن فر آورده های مختلف را تهیه نمایید.مانند:

  • شیره خرما
  • حلوا خرما
  • تهیه کیک و بیسکویت
  • قرص خرما و مغز بادوم
  • شیرینی خرمایی
  • نان خرمایی
  • و…

شیره خرما یکی از فرآورده های مهم خرما است. این فرآورده در بسیار از صنایع شیرینی پزی جایگزین مناسب برای شیرینی های مضر صنعتی است. شیره خرما  به طور عمده به دو روش قابل تهیه است.

  • صنعتی
  • سنتی

در روش صنعتی با استفاده از دستگاه های پیشرفته به راحتی و در زمان کمی مقدار زیادی شیره خرما تهیه می شود.

خرما ربی ایرانشهر

اما در روش سنتی امکان تهیه شیره خرما از طریق سه راه ممکن است.

  • با استفاده از جوشاندن خرما
  • استفاده از مدبسه(حوضچه سیمانی)
  • استفاده از حصیر(بافته شده از شاخ و برگ نخل)

در روش اول خرما ها را در دیگ های بزرگ می جوشانند و سپس مواد جامد آن را جدا می کنند.

در روش دوم خرما ها را در حوضچه های سیمانی که از زمین یک و نیم ارتفاع دارند می ریزند. طی مدت زمان مشخصی خرما ها به هم فشار می آورند .و شیره آن ها از زیر حوض داخل محفظه ها و ظرف های مخصوص می ریزند.روش حصیر نیز همان روش حوضچه هاس سیمانی می باشد .و در عملکرد تفاوت زیادی ندارند.

خرما ربی یکی از خرما های خوب و خوش طعم ایرانی می باشد.