بازار جدیدترین خرما مضافتی بم
خرما مضافتی بم را می توان با هر نوع خرما مقایسه نمود و فهمید که این خرما بسیار درجه یک، تازه، با کیفت و خوش طعم است و در بین مردم نیز حرف اول را می زند.
این خرما در بسیاری از مناطق ایران به فروش می رسد و همه مایل به مصرف این میوه ی شیرین هستند. خرما مضافتی دارای پوستی نازک است و می توان به راحتی آن را از گوشتش جدا نمود.
این کار نیز در مورد پسند شدن این خرما نقش بسزایی داشته است . زیرا برخی از خرما ها پوستی کلفت تر دارند و به گوشت آن چسبیده و هنگام خوردن آن افراد دچار مشکل می شوند.
نکات مهم در نگه درای خرما مضافتی:
- بهتر است این خرما را در دمای ۰ تا ۵ درجه نگه داری نمایید.
- حتما در یخچال نگه داری گردد.
- در معرض نور آفتاب قرار نگیرد تا کیفیت خود را از دست ندهد.
- معمولا ماندگاری این خرما ۱۸ ماه است.
- در جایی که رطوبت دارد به هیچ وجه قرار نگیرد.
مناطقی که خرما مضافتی در آن کشت می گردد:
- بم
- سراوان
- جیرفت
- سیستان و بلوچستان
- کهنوج
- ایرانشهر
همانطور که در بالا نیز اشاره کردیم این خرما بیشتر در استان کرمان کشت می گردد و یکی از درجه یک ترین و بهترین نوع های خرمایی را به خارج از کشور صادر می کند.
این خرما بسیار مرغوب و با کیفیت است و در مرحله ی رطب نیز آماده مصرف می باشد. این سایت یک راه ارتباطی بسیار مناسب و مطمئن است که توانسته با کیفیت ترین و تازه ترین خرماهای مضافتی را به فروش برساند.