بازار خرید خرما مضافتی بم
خرما مضافتی بم نسبت به نوع های دیگر خرما در بازار زود تر پیدا می شود. این نوع خرما بدلیل طعم و بافت لذیذی که دارد بسیار مورد پسند همگان می باشد و توانسته جایگاه بسیار بالایی در بازار خرما فروشان داشته باشد. بیشترین تولیدات این خرما در کرمان و شهر بم می باشد. از این خرما در تهیه ی انواع کیک های خرمایی، کلوچه و نان خرمایی بسیار استفاده می شود. در این سایت بهترین و با کیفیت ترین خرما مضافتی با خوشمزه ترین و مناسب ترین طعم با قیمتی مناسب به صورت عمده عرضه می گردد.
ویژگی های خرما مضافتی بم:
- این خرما دارای رطوبت ۱۵ درصد تا ۳۵ درصد است.
- یکی از شیره دارترین و شیرین ترین نوع خرما بوده است.
- بیشتر در شرق و جنوب شرق بم کشت می گردد.
- دارای پوستی تیره و طعمی مطلوب است.
- پوست آن بسیار نازک است و به راحتی خورده می شود.
خرماهای مضافتی بدلیل بافت نرمی که دارد بسیار مورد پسند بوده است. معمولا خرماهایی که خشک یا نیمه خشک هستند کمی سفت می باشند و برخی افراد مخصوصا کسانی که مسن هستند در خوردن آن دچار مشکل می شوند. اما خرما های مضافتی دارای نرمی بسیار زیادی است و همین امر سبب شده که در تهران و دیگر شهرهای ایران خریداران زیادی داشته باشد. این خرما بهتراست در یخچال نگه داری گردد. زیرا رطوبت بالایی دارد و بهتر است در جای خنک باشد چون جای گرم بسیار زود آن را خراب می کند و کیفیت اولیه خود را از دست می دهد. بنابراین در یخچال نگه داری گردد بسیار مناسب تر بوده است.