با مصرف خیارشور پیک پارانوئید خود را درمان کنید

خیارشور یک محصول واقعا سالم است.

این می تواند نه تنها به یک افزودنی خوشمزه برای تهیه غذاهای مختلف تبدیل شود، بلکه یک اثر شفابخش نیز دارد.

این اثر هم به صورت خارجی و هم از طریق بلع حاصل می شود.

خیارشور پیک دارای طعمی بی نظیر است

این به کبودی، مسمومیت، کم اشتهایی و کمبود مواد مغذی در بدن کمک می کند.

فقط به یاد داشته باشید که سوء استفاده از آب نمک ناراحتی معده، تشدید بیماری های مزمن گوارشی و همچنین افزایش فشار خون را تهدید می کند.

روش: خیارها را بشویید و در ظرفی با آب فراوان بریزید و بگذارید حدود 24 ساعت بماند.

آب نمک را آماده کنید: آب را با نمک به جوش بیاورید و هم بزنید تا نمک کاملا حل شود.

حرارت را خاموش کنید و بگذارید کاملا خنک شود.

خیارشور

سپس خیارها را کاملا آبکشی کرده و در شیشه های استریل شده (با جوشاندن) قرار دهید و حداقل 3 سانتی متر از لبه آن فاصله داشته باشید.

آنها را به طور کامل با آب نمک بپوشانید، احتمالاً با یک فاصله دهنده پلاستیکی برای نگهدارنده ها به شما کمک می کند.

درب را بگذارید، اما بدون پیچاندن کامل آن، به طوری که هر مایعی که در حین تخمیر می تواند منبسط شود بتواند راهی برای خروج پیدا کند: شیشه ها را در ظرف قرار دهید.

داخل ظرفی بگذارید و به مدت 3 یا 4 روز در جای خنک و دور از نور استراحت دهید.

در این مرحله در شیشه ها را محکم ببندید و در یخچال قرار دهید.

موارد منع مصرف همه مردم نمی توانند ترشی خیار بنوشند.

حتی در دوزهای کم.

موارد منع مصرف: سن تا 3 سال؛ اضافه وزن؛ بارداری و شیردهی؛ آترواسکلروز، فشار خون بالا؛ گاستریت، زخم معده؛ بیماری کبد و کلیه؛ نقض تعادل نمک دریا در بدن.