به اطلاع می رسانیم در مرکز خرمای ایران مرغوب ترین انواع خرما صادراتی ایرانی با نرخ قیمت های روز آماده فروش به سراسر کشور می باشد.
خرما یکی از مهمترین محصولات کشاورزی و صادراتی در ایران می باشد. انواع خرمای ایرانی معمولا به صورت بسته بندی شده و فله در بازار عرضه می شوند. خرما در ایران دارای تنوع بالایی می باشد و این تنوع باعث شده میوه خرما با سلیقه و ذائقه های متفاوت سازگاری زیادی داشته باشد. انواع خرمای صادراتی ایرانی با توجه به میزان رطوبتی که در بافت خود دارند به سه دسته تقسیم می شوند.
انواع خرمای نوع تر
خرمای نوع تر دارای بالاترین میزان رطوبت در بافت خود می باشد و از قدرت ماندگاری پایینی برخوردار می باشد. بهترین شرایط برای نگهداری انواع خرمای نوع تر دمایی زیر ۵ درجه سانتی گراد می باشد. از نمونه ارقام خرمای نوع تر می توان به:- خرمای مضافتی
- خرمای کلوته
- خرمای خنیزی
- خرمای گنتار
انواع خرمای نیمه خشک
خرمای نیمه خشک بالاترین تنوع در ایران را دارد. این رقم خرما از قدرت ماندگاری مطلوبی برخوردار می باشد و می توان از آن تا یک سال در دمای اتاق نگهداری نمود. از جمله نمونه ارقام خرمای نیمه خشک می توان به:- خرمای پیارم
- خرمای ربی
- خرمای استعمران
- خرمای کبکاب
- خرمای خاصویی
انواع خرمای خشک
این رقم خرما دارای پایین ترین میزان رطوبت در بافت خود می باشد. یکی از مزیت های تجاری خرمای خشک حمل و نقل آسان و کم هزینه این رقم خرما می باشد. از جمله انواع خرمای خشکمی توان به:- خرمای خشک زاهدی
- خرمای دیری
منبع: بازار خرما ایران