نمایندگی انواع خرما مضافتی بم

نمایندگی انواع خرما مضافتی بم

خرما مضافتی بم در بین دسته های مختلف و نوع های مختلف خرما دارای کیفیت بسیار عالی است و طعم فوق العاده ای دارد.

این نوع خرما بیشتر در استان کرمان و شهرستان بم بیشترین میزان کشت را داشته و سالانه بالغ بر چند تن از این خرما را به کشورهای خارجی نیز صادر می نماید.

سایت ایران خرما نیز توانسته با کیفیت ترین و تازه ترین خرما مضافتی را به صورت بسته بندی و فله در قیمتی مناسب عرضه می نماید.

لازم به ذکر است که خرما مضافتی بم بدلیل رطوبت بالایی که دارد جزو خشکبار محسوب نمی گردد و می توان آن را به همان تازگی و در مدت زمان مشخصی مصرف نمایید.

 

بازار فروش جدیدترین خرما مضافتی

نکات مهم در خصوص این خرما:

  • معمولا این خرما به صورت رطب نیز مورد استفاده قرار می گیرد.
  • رطب مضافتی به مرحله نیمه رسیده این خرما می گویند که از نوع رسیده آن خوشمزه تر است.
  • خرما مضافتی نسبت به رطب دارای رطوبت بسیار زیادی است.
  • پوست این خرما معمولا بسیار تیره است و مایل به مشکی می باشد.
  • معمولا پوست نازک و شیره دار بودن رطب نشانه ی مرغوبیت این خرما است.
  • در صورتی که پوستی بسیار تیره و کلفت داشته باشد از مرغوبیت بالایی برخوردار نمی باشد.

 

کشورهایی که رطب و خرما مضافتی را کشت می کنند:

  • ایران
  • لیبی
  • عربستان
  • عراق
  • بحرین

فروش بهترین خرما مضافتی

رطب و خرما مضافتی:

نکته ای که قابل توجه است در مورد این خرما، میزان رطوبت آنها است به نحوی که اگر خرما را در شرایط مناسب و مکان مناسب قرار ندهند ترش می گردد و کیفیت خود را از دست می دهد.

هم رطب و هم خرما مضافتی دارای مقدار قابل توجهی شیره و رطوبت هستند که کار نگه داری آنها را مشکل تر ساخته به همین دلیل بهتر است آن را در درجه هوای خنک قرار دهند.