خرما مضافتی بم یکی از مهم ترین نوع خرما های تولیدی در ایران می باشد.
این خرما دارای بافتی نرم و رنگ قهوه ای تیره مایل به مشکی است.
خرما مضافتی جزو خرماها تر بوده و دارای رطوبت بالایی است به همین دلیل حتما باید در جای خشک و خنک و حتما در یخچال نگهداری شود
این خرما داری شهد و شیرین زیادی و یکی از خرما های پیشنهادی ما برای میل کردن همراه با چایی می باشد.
البته برای افراد دیابتی بهتر است از خرما مضافتی به تعداد کمی میل شود زیرا دارای شهد و شیرنی بسار می باشد
به جای این خرما ما برای این افراد خرما زاهدی را پیشنهاد می کنیم.
همانطور که گفتیم این خرما دارای رطوبت بالایی نسبت به خرما ربی و یا خرما زاهدی می باشد
این رطوبت نسبت به آب و هوا و شرایط مزرعه فرق می کند و رطوبت خرما مضافتی هر مزرعه با مزرعه ی دیگر متفاوت است.
خرما مضافتی بم همان گونه که از اسم آن پیداست در شهر بم از شهرستان های استان کرمان است
بهترین خرما مضافتی مریوط به شهر بم است.
خرما مضافتی جزو خرماهای درشت جنوب کشور است
به طوری که اندازه این خرما بین ۲٫۵ الی ۴٫۵ متغیر می باشد.
از خواص خرما می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- سرشار از فیبر و به هضم غذا کمک می کند
- سرشار از آهن و کم خونی را درمان می کند.
- ملین و بسیار گرم است
- سرشار از آنتی اکسیدان و ضد سرطان بوده
- بیماری و مشکلات روده را درمان می کند.
- و ….