توزیع عمده خرما مضافتی خوزستان

توزیع عمده خرما مضافتی خوزستان

خرما مضافتی از ارقام مهم خرما ایرانی است. این خرما بعنوان یکی از خوشمزه ترین نمونه های خرما بشمار می رود. استان خوزستان یکی از بهترین و مشهورترین خرماهای ایران را هر ساله صادر می کند. خرما مضافتی اغلب بصورت رطب بسته بندی و مورد مصرف قرار می گیرد. این نوع خرماها در شکل ظاهری تقریبا شبیه به خرما کلوته می باشند تنها وجه تمایزشان رنگ تیره تر این نوع خرما می باشد. خرما، فواید زیادی دارد. مردم دشت و صحرا، از هسته خرما نان درست می کنند. و بعضا این هسته را بو داده و از آن به عنوان دانه قهوه استفاده می کنند.

خواص خرمای مضافتی:

  • طعم این خرما بسیار لذیذ و تازه است.
  • رطوبت خرمای مضافتی تقریبا بالا بوده است.
  • این نوع خرما از ۱۵ درصد تا ۳۵ درصد می باشد.
  • این محصول از خانواده خرماهای نرم به شمار می رود.
  • این نوع خرما به مدت ۱۸ ماه قابلیت نگه داری دارد.
  • این محصول به صورت بسته بندی شده در بازار عرضه می گردد.

خرما-مضافتی

شناخته شده ترین نوع خرما، خرمای مضافتی می باشد. طعم عالی و بی نظیر این خرما آن را نسبت به نوع های دیگر خواستنی تر کرده است. معمولا رنگ این خرما به صورت سیاه بوده است و به راحتی پوست آن جدا می گردد.به دلیل رطوبت بالایی که دارد به عنوان خشکبار محسوب نمی گردد.شرایط نگه داری این خرما در دمای بین -۵ تا ۵ درجه سانتی گراد می باشد. در حال حاضر این خرما در برندهای مختلف در بازارهای داخلی کشور، ایران و بازارهای بین المللی به فروش می رسد. با توجه به نوع این خرما که بسیار نرم و شیرین است بهتراست که در داخل یخچال نگه داری گردد تا کمتر به میکروب و آلودگی آغشته گردد.