عرضه خرده خرما صادراتی
خرما صادراتی همانطور که از نامش پیداست خرماهای متنوعی بوده است که در ایران صادر می گردد. خرما ها دارای بافت ها و طعم های مختلفی است و هر کدام متناسب با نوع محیطی که قرار دارد دارای نوع های مختلفی می باشد. خرماها در چند نوع مرطوب، نیمه خشک و خشک می باشد. و در سه مدل درجه یک، درجه دو، درجه سه به بازار عرضه می گردد. خرما دارای خواص و ویژگی های بسیار زیادی بوده که در ادامه به آن اشاره خواهیم کرد.
انواع خرما:
- خرما استعمران
- خرما کلوته
- خرما زاهدی
- خرما مضافتی
- خرما ربی
- خرما گنطار
- خرمای آل مهتری
- خرمای خضراوی
- و…
همانطور که در بالا اشاره کردیم نوع های خرما در ایران بسیار زیاد بوده و قابل شمارش نمی باشد. خرماها در دو نوع رطب و کاملا رسیده به صورت بسته بندی و فله صورت می پذیرد. خرما معمولا در جنوب ایران و در مناطق گرمسیری تولید می گردد و به خارج ارسال می شود. یکی از خرماهای مورد مصرفی، خرما مضافتی می باشد. این نوع خرما بسیار نرم و لطیف است و دارای شیره بسیار زیادی بوده است. شرایط نگه داری این خرما در یخچال می باشد و به مدت ۱۸ ماه در کل قابل نگه داری بوده است. برخی از خرما ها بدلیل خشکی که دارد باید از قبل پخته گردد و سپس توان آن را مصرف نمود. در این سایت انواع خرماها، در نوع ها و بافت های مختلف با بهترین ظاهر به صورت عمده با قیمتی مناسب عرضه می گردد.