عرضه عمده خرما مضافتی اهواز
خرما مضافتی یک خرمای شیرین و بسیار خوشمزه می باشد. گستردگی گونه خرما عمدتا در نیمکره ی شمالی و در کشورهای ایران، پاکستان، عراق، عربستان و سایر کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس همچنین بیشتر کشورهای شمال آفریقا و ایالات متحده آمریکا است و در نیمکره جنوبی نیز به طور پراکنده دیده می شود. رطب مرحله ی قبل از رسیدگی خرماست که رطوبت بیشتر و قند کمتری نسبت به خرمای کاملا رسیده دارد.
ویژگی خرمای مضافتی:
- طعمی شیرین دارد.
- بافتی نرم و بسیار مرطوب دارد.
- پوست این نوع خرما نازک بوده و به راحتی از گوشته آن جدا می گردد.
- این نوع خرما اغلب به صورت رطب بسته بندی و مورد استفاده قرار می گیرد.
- مابین ۱۵ تا ۳۵ درصد رطوبت دارد.
- رنگ این خرما قهوه ایی تیره است.
بسته بندی در هر محصولی امروزه کاری مهم محسوب می گردد. خرما مضافتی از جمله محصولاتی است که تنوع بسته بندی بسیارزیادی دارد. این محصول از بسته های ۵۰۰ گرمی شروع شده و تا بسته های ده کیلویی بسته بندی می شود. این خرما جهت نگه داری می بایست در دمای ۰ تا ۵ درجه سانتی گراد حفظ شود. به نسبتی که این محصول در گرما و تنش های گرما قرار بگیرد، به همان میزان از قابلیت نگه داری آن کاسته ایم. محصول خرما مضافتی اگر در دمای مناسب نامبرده نگهداری شود، به مدت ۱۸ ماه قابلیت نگهداری دارد. خرما بیشتر در مناطق گرمسیر و جنوبی ایران تولید می گردد خرمای مضافتی بم و اهواز یکی از مشهورترین و خوش طعم ترین خرماها را به کل جهان و سراسر ایران عرضه می کند.