قیمت خرده خرما ربی بسته بندی
خرما ربی بسته بندی شده در بهترین و خوشمزه ترین طعم از طریق این سایت قابل خریداری می باشد. خرما با نام علمی Phoenix dactylifera گیاهی تک لپهای و گرمسیری جزو تیره نخلها است که میوهاش خوراکی و دارای هستهای سخت و پوست نازک و طعم شیرین که به شکل خوشهای بزرگ از شاخه آویزان میگردد و برگهای آن بزرگ است. ارتفاع نخل به ۱۰ تا ۲۰ متر یا بیشتر میرسد. به میوهٔ نرسیده خرما، «خارَک» یا «خرک» یا کنگ (و در زبان عربی، «حبابوک») گفته میشود. انواع خرما ربی عبارتند از : کروچ و ملسی، جوانداک و اشکنجک، حلیله و البته بسیاری دیگر که در سیستان و بلوچستان بسیار شناخته شده هستند. خرمای خشک ربی سیستان دارای پوست ضخیمی است و به همین جهت فیبر فراوانی هم دارد.
ارزش غذایی ۱۰۰ گرم خرما:
- کالری خرما:۲۸۲کالری
- کل چربی: ۰.۴ گرم
- چربی اشباع: ۰ گرم
- چربی چند غیر اشباع (چربی ترانس): ۰ گرم
- چربی تک غیر اشباع (چربی ترانس): ۰ گرم
- کلسترول: ۰ میلی گرم
- سدیم: ۲ میلی گرم
- پتاسیم: ۶۵۶ میلی گرم
- کل کربوهیدرات: ۷۵ گرم
- فیبر غذایی: ۸ گرم
- قند: ۶۳ گرم
لازم است بدانید که خرما بیشتر در مناطق گرم سیر تولید می شود. خرمای ربی نوعی از خرماهای خوشمزه ایران است که مهم ترین محصولات کشاورزی استان سیستان و بلوچستان به شمار می آید. این خرما نیمه خشک است و بافت شکلاتی مانند دارد. به همین دلیل نیز قابل شستشو است. از نظر شکل و رنگ مشکی و کشیده است و هسته کوچکی دارد. این خرما را با نام خرمای پاکستانی نیز می شناسند و در ایران و حتی در کشورهای خارجی یکی از بهترین نوع محصولات مان می باشد.