خرما مضافتی یکی از خرما های مرغوب شهرستان بم می باشد
شرایط آب و هوایی این شهر برای کشت این نوع خرما بسیار مطلوب است
خرما مضافتی یکی از خرما های درشت ایران است
و طعم بسیار شیرین و متفاوتی دارد
این خرما دارای هسته ای با اندازه متوسط است و دارای گوشتی با بافتی نرم است.
خرما دارای خواص بسیار زیادی می باشد. علاوه بر همه این خواص ها از خرما به عنوان یک ماده انرژی بخش استفاده می شود.
این میوه ارزشمند را می توانید در طول روز برای به دست آوردن انرژی کافی میل نمایید.
از خرما در چه فرآورده هایی استفاده می شود؟
خرما علاوه بر مصرف روزانه در میان مردم در فرآورده های دیگری مثل شیره خرما، لواشک، قند خرما و … استفاده می کنند.
همچنین در طبخ بسیار از شیرینی ها از خرما به عنوان یک کارامل و یا شیرین کننده طبیعی در پخت انواع شیرینی علل الخصوص شیرینی های محلی استفاده می کنند.
خرما مضافتی دارای رنگ قوه ای تیره و مایل به مشکی است
پوست این خرما نسبتا ضخیم است اما به راحتی از گوشت جدا می شود
گوشت خرما مضافتی نسبت به هسته آن بسیار بیشتر است.
این خرما را می توان جزو خرما های تر دانست چراکه دارای رطوبت زیادی است و به همین دلیل باید در جای خشک و خنک نگهداری شود
زیرا گرما باعث کاهش مدت زمان عمر این خرما می شود.
خرما کلوته نیز جزو خرما های تر بوده و شباهت بسیار زیادی به خرما مضافتی دارد.