واردات مستقیم خرما ربی
خرما ربی در ایران بسیار مشهور است . خرما در ایران و شهرهای دیگر دارای طرفدارای بسیار زیادی می باشد. خرما هم به صورت خام و هم بصورت پخته شده مصرف می گردد. در ماه های رمضان خرما بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. خرما دارای رطوبت های بسیار متنوعی است و در بافت های مختلفی به بازار عرضه می گردد. طعم و میزان قند هر خرما با هم متفاوت می باشد. خرمای ربی یک خرمای مناسب برای افرادی است که دارای قند خون بالاهستند. این نوع خرما می تواند جایگزین مناسبی برای قند باشد.
ویژگی های خرما ربی:
- این نوع خرما دارای رنگی تیره می باشد.
- معمولا این نوع خرما را به نام خرمای پاکستانی می شناسند.
- دارای بافتی نیمه خشک می باشد.
- در اندازه بزرگ تولید می گردد.
- دارای هسته ی کوچک می باشد.
- رطب این خرما کمی سبز رنگ تر است.
- از نظر ظاهری شبیه به خرما مضافتی است.
خرماها معمولا در بازار به شکل بسته بندی های مختلف عرضه می گردد و وزن این بسته ها متناسب با تقاضای مشتری بوده است. خرماهای ربی بدلیل بافت نیمه خشکی که دارند نسبت به نوع مضافتی بیشتر می تواند نگه داری گردد. لازم است بدانید که فرقی نمی کند که چه نوع خرمایی خریداری می کنید هر نوعی را که می خرید بهتر است در جای خنک و بهتر از همه این است که در یخچال نگه داری کنید. با این کار باعث می شود کیفیت اولیه خرما حفظ گردد و خرما طعم و مزه اش تغییر نکند.