پخش جدیدترین خرما مضافتی بم صادراتی
خرما مضافتی بم یکی از اصیل ترین خرمای ایرانی بوده است. خرماهایی که در ایران به عمل می آید درخارج از ایران در اروپا و کشورهای دیگر بسیار مورد رضایت می باشند و سالانه تعداد بسیار زیادی بالغ بر چند تن به خارج صادر می گردد. خرما دارای خواص بسیار زیادی می باشد. و در کیفیت و طعم های مختلف تولید و به بازار عرضه می گردد. معمولا رطب در بازار بسیار زیاد می باشد. و اکثرا خرمای مضافتی به صورت رطب دسته بندی می شود. رطب مرحله ی قبل از رسیدن کامل خرما بوده و دارای طعمی بسیار خوشمزه می باشد.
ویژگی ها و خواص خرمای مضافتی بم:
- این نوع خرما بسیار شیره دار و شیرین است.
- سرشار از آهن و ویتامین های مختلف است.
- این نوع خرما دارای بافتی نرم و خوشمزه است.
- دارای سایز بزرگ می باشد.
- خوردن این نوع خرما باعث افزایش انرژی بسیار زیادی می گردد.
- می توان به راحتی پوست آن را جدا نمود.
- این نوع خرما بسیار درجه یک و با کیفیت است.
خرما مضافتی بیشتر در استان کرمان به عمل می آید. بدلیل شیره فراوانی که دارد بسیار ضروری است که در یخچال نگه داری گردد و در دمای ۰ تا ۵ درجه قرار گیرد تا از آلوده شدن به میکروب ها و باکتری ها در امان بماند. معمولا بدلیل بافتی که دارد باید زود مصرف گردد و حدود ۱۸ ماه قابل نگه داری است. معمولا این خرما با انواع نوشیدنی ها مانند چایی و یا شیر مناسب بوده و می تواند جایگزین بسیار خوبی برای قند باشد. برخی افراد این نوع خرما را با خرمای ربی اشتباه می گیرند در حالیکه باهم بسیار تفاوت دارند.