پخش جدید ترین خرما زاهدی بوشهر در سایت خرما ایران!
پخش جدید ترین خرما زاهدی در سایت خرما ایران با بهترین کیفیت انجام می گیرد.
خرما زاهدی بوشهر از جمله خرما های خوب و خوش طعم ایرانی و ارقام خشک و صادراتی می باشد.این خرما بسیار پرطرفدار بوده و بطور عمده در بوشهر کشت می شود.
خرما میوه پر خاصیت و مفیدی می باشد که سرشار از املاح و مواد معدنی و ویتامین ها است.این میوه گرمسیری خوش طعم و با کیفیت در ایران و در جهان محبوب است و صنایع غذایی موارد استفاده فراوانی دارد.از جمله افراد مبتلا به دیابت از آن بجای قند در کنار چای و…خود استفاده می کنندو تمام قند های موجود در خرما کاملا گیاهی بوده دو براحتی توسط بدن تجزیه و دفع شده و صرف سوخت و ساز و فعالین های بدنی می شود.
ارزش غذایی موجود در خرما
- فیبر : ۸ g٫۴۵ g
- – بتاکاروتن : ۶ میکروگرم (۰٪)
- – لوتئین و زآکسانتین : ۷۵ μg
- تیامین (ویتامین ب۱) : ۰٫۰۵۲ میلیگرم (۴٪)
- ریبوفلاوین (ویتامین ب۲) : ۰٫۰۶۶ میلیگرم (۴٪)
- نیاسین (ویتامین ب۳) : ۱٫۲۷۴ میلیگرم (۸٪)
- ویتامین ب۶ : ۰٫۱۶۵ میلیگرم (۱۳٪)
- اسید فولیک (ویتامین ب۹) : ۱۹ میکروگرم (۵٪)
- ویتامین :C ۰٫۴ میلیگرم (۱٪)
- ویتامین : E ۰٫۰۵ میلیگرم (۰٪)
- آهن : ۱٫۰۲ میلیگرم (۸٪)
- منیزیم : ۴۳ میلیگرم (۱۲٪)
- منگنز : ۰٫۲۶۲ میلیگرم (۱۳٪)
- پتاسیم : ۶۵۶ میلیگرم (۱۴٪)
در بسیاری از کارخانه های مواد غذایی از خرما بعنوان شیرین کننده و طعم دهنده طبیعی در تولید انواع کیک و بیسکویت استفاده می شود .از خرما می توان بعنوان تخمیر کننده سریع انواع تر شی های مختلف نیز استفاده کرد که این روش در کشور های خارجی برای تولید انواع نوشیدنی های الکلی مرسوم می باشد.