یک وعده آجیل بادام هندی 1 اونس یا حدود 18 آجیل است، یک وعده حاوی 157 کالری و کمی کمتر از 9 گرم کربوهیدرات است.
بیشتر کربوهیدرات موجود در بادام هندی نشاسته است، مقدار کمی فیبر (کمتر از 1 گرم) و بقیه (حدود 1.7 گرم) شکر است.
بیشتر کالری موجود در بادام هندی از چربی حاصل می شود، اگر اونس کامل را مصرف کنید در یک وعده 12 گرم چربی وجود دارد.
درخت بادام هندی درختی با ارتفاع نسبتا بلند می باشد که معمولا در مناطقی با آب و هوای گرم رشد می نماید.
بیشتر چربی ها چربی تک غیراشباع (6.8 گرم) یا چند غیراشباع هستند، چربی های غیر اشباع به عنوان اشکال سالم چربی در نظر گرفته می شوند.
بادام هندی در هر وعده کمی بیش از 5 گرم پروتئین دارد، به عنوان پایه ای برای مقایسه، بادام هندی پروتئین کمتری نسبت به بادام زمینی دارد که بیش از 7 گرم در هر وعده یک اونس تامین می کند.
بادام هندی ویتامین K (حدود 12 درصد از نیاز روزانه شما) را تامین می کند، هنگام مصرف بادام هندی از تیامین و ویتامین B6 نیز بهره مند خواهید شد.
اگر می خواهید وزن کم کنید، آجیل می تواند یک میان وعده هوشمندانه باشد، چربی سالم، پروتئین و فیبر موجود در آجیل ممکن است به شما کمک کند بعد از غذا یا در زمان میان وعده احساس سیری و سیری کنید اما از آنجایی که آجیل ها کالری بالایی دارند، مصرف آن ها در حد اعتدال بسیار مهم است.
بر اساس مطالعه ای که در سال 2017 در مجله Nutrients منتشر شد، بادام هندی ممکن است به کاهش کلسترول LDL در برخی از بزرگسالان کمک کند.
محققان دریافتند زمانی که بزرگسالان با کلسترول خفیف بالا روزانه 28 تا 64 گرم بادام هندی مصرف می کنند، در مقایسه با یک رژیم غذایی شاهد به طور متوسط 24 درصد کاهش کلسترول LDL را مشاهده کردند.
شواهد محدودی وجود دارد که نشان می دهد خوردن آجیل می تواند بروز سنگ کیسه صفرا را در مردان و زنان کاهش دهد.
- منابع: