قهوه ترک مخلوط پیچیده ای از مواد شیمیایی است که مقادیر قابل توجهی اسید کلروژنیک و کافئین را فراهم می کند. قهوه بدون فیلتر منبع قابل توجهی از کافستول و کاهوول است که دیترپن هایی هستند که در اثرات افزایش کلسترول قهوه نقش دارند.
نتایج تحقیقات اپیدمیولوژیک نشان می دهد که مصرف قهوه ممکن است به پیشگیری از چندین بیماری مزمن، از جمله دیابت نوع 2، بیماری پارکینسون و بیماری کبد کمک کند.
اکثر مطالعات همگروهی آینده نگر نشان نداده اند که مصرف قهوه با افزایش قابل توجه خطر بیماری قلبی عروقی مرتبط است. با این حال، مصرف قهوه با افزایش چندین عامل خطر بیماری قلبی عروقی، از جمله فشار خون و هموسیستئین پلاسما مرتبط است.
در حال حاضر شواهد کمی وجود دارد که مصرف قهوه خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد. برای بزرگسالانی که مقادیر متوسط قهوه مصرف می کنند 3 تا 4 فنجان در روز که 300 تا 400 میلی گرم در روز کافئین دارد.
شواهد کمی از خطرات سلامتی و برخی شواهد از فواید سلامتی وجود دارد. با این حال، برخی از گروه ها، از جمله افراد مبتلا به فشار خون، کودکان، نوجوانان و سالمندان ممکن است در برابر اثرات نامطلوب کافئین آسیب پذیرتر باشند.
بعلاوه، شواهد موجود نشان میدهد که ممکن است برای زنان باردار عاقلانه باشد که مصرف قهوه را به 3 فنجان در روز محدود کنند و بیش از 300 میلیگرم در روز کافئین نداشته باشند تا احتمال سقط خود به خودی یا اختلال در رشد جنین را از بین ببرند.
قهوه، مخلوطی از دانه های قهوه بو داده و آسیاب شده، یکی از پرمصرف ترین نوشیدنی ها در جهان گزارش شده است. اگرچه قهوه به دلیل عطر و طعم آن مورد تحسین قرار می گیرد، اما محتوای کافئین آن احتمالاً در محبوبیت آن نقش دارد.