انجیر با نام علمی Ficus carica میوه ای منحصر به فرد از خانواده توت با ظاهری قطره ای است.
انجیر یکی از قدیمیترین میوههایی است که توسط انسان رشد میکند و در سبد غذایی روزانه قرار میگیرد.
آنها سرشار از کلسیم، آهن، فیبر و مواد معدنی هستند.
قیمت انجیر خشک درشت بسیار مناسب است.
درخت انجیر در مکان های خشک و آفتابی می روید و بومی آسیای صغیر و نواحی مدیترانه است.
آنها را می توان به صورت تازه یا خشک مصرف کرد.
در این مقاله به فواید این میوه مفید و باستانی می پردازیم.
اگر دوست دارید اطلاعات بیشتری در مورد انجیر داشته باشید می توانید مقالات دیگر ما را مطالعه کنید و یا سوالات خود را از طریق صفحه تماس با ما مطرح کنید تا در کمترین زمان ممکن توسط کارشناسان ما پاسخ داده شود.
میوه انجیر به دلیل طعم عسلی و بافت ظریف آن بسیار محبوب است.
شاید جالب باشد بدانید که انجیر در گیاه شناسی میوه محسوب نمی شود.
آنها در واقع گل هستند و برخی از گونه های آن برای گرده افشانی به زنبورهای انجیر وابسته هستند.
در مقابل، گونه هایی از این گیاه وجود دارند که خود گرده افشان هستند.
بیش از 750 گونه مختلف از انجیر وجود دارد.
میوه انجیر به اندازه شست و پر از دانه های کوچک است.
دارای پوست سبز یا بنفش خوراکی است.
گوشتی صورتی با طعمی شیرین و منحصر به فرد دارد.
انجیر معمولاً در اواخر بهار و اوایل پاییز رسیده و آماده مصرف می شود.
محصولی که در پاییز برداشت میشود، پربارتر است، پوست ضخیمتر و طعم شیرینتری نسبت به محصول نوبت اول دارد.
انجیر منبع ارزشمندی از کلسیم است و در استحکام استخوان ها نقش دارد.