لیکوپن، یک ترکیب فتوشیمیایی غنی در گوجه فرنگی، انباری از آنتی اکسیدان هاست که از بافت های بدن ما در برابر آسیب و رادیکال های آزاد محافظت می کند.
بیش از یک نوع سرطان مانند دهان، حلق، لوله معده، سرطان دهانه رحم و سرطان تخمدان با رب گوجه 17 کیلویی قابل پیشگیری یا کاهش است.
قند خون را تنظیم می کند. برای تنظیم و متعادل کردن قند خون بسیار مفید است. پوست درخشان، استخوان های قوی تر و موهای سالم را به همراه دارد.
کلاژن که از ویتامین C تشکیل شده است، جزء مهمی از بافت همبند پوست و ناخن است. کمبود ویتامین C باعث ایجاد چین و چروک روی پوست می شود و پوست شما را در برابر آسیب های ناشی از اشعه های خورشید مانند افتادگی پوست و لکه ها آسیب پذیر می کند.
رب گوجه فرنگی سرشار از ویتامین K است که تارهای مو را تقویت کرده و رشد مو را تحریک می کند. همچنین از تشکیل استخوان قوی پشتیبانی می کند.
همچنین مشاهده شده است که لیکوپن توده استخوانی را بهبود می بخشد، که راهی عالی برای مبارزه با پوکی استخوان است.
نحوه انتخاب رب گوجه فرنگی
چه یک سس ساده درست کنید یا یک غذای گوشتی، رب گوجه فرنگی با کیفیت تفاوت زیادی در وعده غذایی شما ایجاد می کند.
در محصولات ما که با استفاده از گوجه فرنگی که در فصل خود برداشت شده و به صورت طبیعی تولید می شود، هیچ ماده افزودنی وجود ندارد.
رب گوجه فرنگی ما را که با استفاده از گوجه فرنگی ارگانیک سالم و طبیعی تولید شده و به سلیقه شما در ظرف های شیشه ای ارائه می شود، امتحان کنید و تفاوت را ببینید.
ترفندهای تهیه رب گوجه فرنگی چیست؟
استفاده از فلفل کاپیا هنگام تهیه رب گوجه فرنگی به ترجیح شما بستگی دارد. اگر نمی خواهید، می توانید رب گوجه فرنگی خود را بدون استفاده از فلفل کاپیا درست کنید.
در حین تهیه رب گوجه فرنگی باید دقت کنید که با قاشق چوبی آن را مخلوط کنید. قاشق فلزی که استفاده می کنید می تواند رب گوجه فرنگی شما را رقیق کند.
بهتر است هنگام تهیه رب از نمک درشت معروف به سنگ نمک استفاده کنید. اگر قرار نیست رب گوجه خود را در آفتاب نگه دارید، باید آب آن را بکشید و روی حرارت ملایم بپزید تا غلیظ شود.
با این حال، هنگام انجام این کار نباید رب گوجه فرنگی خود را رها کنید.می توانید روی رب گوجه ای که در شیشه ریخته اید کمی روغن زیتون بپاشید.
روغن زیتون از کپک زدن رب گوجه فرنگی شما جلوگیری می کند.