مرکز خرید انواع خرما مضافتی
انواع خرما مضافتی در ایران موجود بوده و بهترین و مرغوب ترین خرما مضافتی را می توان در استان کرمان یافت. این خرما بسیار خوش طعم و همه پسند بوده است.
خواص بی نظیری که این خرما دارد همه را شگفت زده کرده. خرما بدلیل طبع گرمی که دارد می تواند بسیار انرژی بخش باشد و بسیاری از بیماری ها را درمان کند. این
میوه ی شیرین معمولا در تابستان ها برداشت می گردد و در بسته بندی های مختلفی به بازار عرضه می گردد. در ادامه بیشتر با ویژگی های این خرما آشنا خواهید شد.
ویژگی های خرما مضافتی:
- پوستی بسیار نازک دارد و به راحتی قابل جداسازی است.
- هم به صورت رطب و هم به صورت خرمای رسیده مصرف می گردد.
- اندازه ی این خرما بزرگ است.
- رطوبت آن نزدیک به ۴۰ درصد است.
- بسیار نرم و لطیف است.
- رنگی متمایل به تیره دارد.
- و…
نکاتی در خصوص خرما مضافتی:
- این نوع خرما در مقایسه با رطب مضافتی دارای رطوبت کمتر است.
- لازم است بدانید که بافت خرما مضافتی نسبت به رطب آن سفت تر است.
- این خرما هم به صورت بسته بندی و هم به صورت فله عرضه می گردد.
- خرمای مضافتی مرغوب است که دانه دانه باشد.
- معمولا به مدت ۱۸ ماه قابل نگه داری است.
ممکن است که خرما مضافتی مانند دیگر نوع های خرمایی از جمله: خرماهای خشک، خرماهای نیمه خشک و… دارای دوام و ماندگاری زیادی نباشد. اما طعم آن فوق العاده است و در بسیاری از شهرهای ایران و حتی کشورهای خارجی نیز مورد استفاده قرار می گیرد.