نمایندگی انواع خرما مضافتی بم
خرما مضافتی بم در بین دسته های مختلف و نوع های مختلف خرما دارای کیفیت بسیار عالی است و طعم فوق العاده ای دارد.
این نوع خرما بیشتر در استان کرمان و شهرستان بم بیشترین میزان کشت را داشته و سالانه بالغ بر چند تن از این خرما را به کشورهای خارجی نیز صادر می نماید.
سایت ایران خرما نیز توانسته با کیفیت ترین و تازه ترین خرما مضافتی را به صورت بسته بندی و فله در قیمتی مناسب عرضه می نماید.
لازم به ذکر است که خرما مضافتی بم بدلیل رطوبت بالایی که دارد جزو خشکبار محسوب نمی گردد و می توان آن را به همان تازگی و در مدت زمان مشخصی مصرف نمایید.
نکات مهم در خصوص این خرما:
- معمولا این خرما به صورت رطب نیز مورد استفاده قرار می گیرد.
- رطب مضافتی به مرحله نیمه رسیده این خرما می گویند که از نوع رسیده آن خوشمزه تر است.
- خرما مضافتی نسبت به رطب دارای رطوبت بسیار زیادی است.
- پوست این خرما معمولا بسیار تیره است و مایل به مشکی می باشد.
- معمولا پوست نازک و شیره دار بودن رطب نشانه ی مرغوبیت این خرما است.
- در صورتی که پوستی بسیار تیره و کلفت داشته باشد از مرغوبیت بالایی برخوردار نمی باشد.
کشورهایی که رطب و خرما مضافتی را کشت می کنند:
- ایران
- لیبی
- عربستان
- عراق
- بحرین
رطب و خرما مضافتی:
نکته ای که قابل توجه است در مورد این خرما، میزان رطوبت آنها است به نحوی که اگر خرما را در شرایط مناسب و مکان مناسب قرار ندهند ترش می گردد و کیفیت خود را از دست می دهد.
هم رطب و هم خرما مضافتی دارای مقدار قابل توجهی شیره و رطوبت هستند که کار نگه داری آنها را مشکل تر ساخته به همین دلیل بهتر است آن را در درجه هوای خنک قرار دهند.