توزیع جدیدترین خرما مضافتی با ارائه بهترین بسته بندی ها و بهترین محصولات روز دنیا در خدمت تمام متقاضیان ایرنی
و خارجی می باشد.
خرما مضافتی از بهترین محصولات برند ما می باشد و لذت شیرینی اش دلچسب ترین طعم ممکن را برای مصرف
کننده ایجاد می کند.
خرما مضافتی بزرگ ترین عامل ظاهری اش گوشتی بودن آن و پوست نچسبیده به گوشت آن می باشد.
در هنگام خرید بسیاری از مشتریان خواهان رطب آن می باشند.
دارایی های خرما :
- ثروتمند در مواد معدنی
- ثروتمند در ویتامین ها
- ثروتمند در مواد آلی
- قند
- پروتئین
- و…
خرما مضافتی با توجه به رطوبت زیاد آن به عنوان خشکبار شناخته نمی شود و شرایط نگهداری آن خاص و حدودا در دمای بین -۵ تا ۵
درجه سانتی گراد است ، در حال حاضر خرما مضافتی محصول خاک خرما خیز ایران در برند های مختلف در بازار های داخلی کشور ایران
و بازارهای بینالمللی نیز به فروش میرسد.
خرما مضافتی از انواع خرما های رطب گونه موجود در ایران می باشد . گاها خرما مضافتی را به نام محل کاشت آن یعنی شهرستان بم می شناسند.
به لفظ این طور :خرما مضافتی بم و یا خرما بم .
شهرستان بم در استان کرمان اصلی ترین عضو خانواده تولید کننده های خرمای مضافتی در ایران می باشند
که مرغوب ترین و با عالی ترین خرمای مضافتی را در این شهرستان و توسط نخل های این شهرستان به بار می نشیند.
به همین دلیل است که با توجه به توضیح فوق گاها به این نوع خرما ، خرمای بم نیز گفته می شود.
آیا می دانستید تفاوت رطب آن با خرما ی اصلی مضافتی در چیست ؟
دلیل آن این است که خرما مضافتی در حقیقت تا زمان آماده شدن کامل چهار مرحله را طی خواهد کرد که در مرحله سوم به این خاطر که
رطوبت خرما بیش تر است و قند ان کم تر است به رطب مضافتی شهرت پیدا می کند.
با ما همراه باشید.