با استفاده از سنگ مرمر صادراتی می توانید حرفه ای جدید یاد بگیرید
سنگ مرمر در مقابل کوارتز سنگ مرمر یک سنگ نرم است در حالی که کوارتز سخت است. سنگ مرمر می تواند به راحتی آسیب ببیند در حالی که کوارتز نمی تواند آسیب ببیند. سنگ مرمر از گرانیت متخلخل تر است. سنگ مرمر طبیعیتر به نظر میرسد در حالی که کوارتز دارای طیف رنگی بالایی است. […]
خوردن مارچوبه خشک خون شما را خشک می کند
مارچوبه خشک با نام رسمی Asparagus officinalis یکی از اعضای خانواده سوسن است. این سبزی محبوب در رنگ های مختلفی از جمله سبز، سفید و بنفش موجود است. در غذاهای سرتاسر جهان از جمله فریتاتا، پاستا و سرخکرده استفاده میشود. مارچوبه همچنین کالری کمی دارد و سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان […]
قارچ خوراکی جنگلی گیلان سبب نوسانات ارز در بازار شد
قارچ سفید یا قارچ دکمه ای، یک کلاسیک آشپزخانه واقعی است. برای یک پای زمستانی دلچسب یا وقتی که به صورت گوشت چرخ کرده گیاهی پر شده است، عالی است. این نوع قارچ خوراکی جنگلی گیلان حاوی اسید آمینه ای به نام EGT است که به حمایت از سلامت قلب و حفظ سطح کلسترول سالم […]
شوینده صورت ویرگو می تواند در یک ساعت تمامی لک های صورت را از بین ببرد
آکنه ولگاریس یک بیماری شایع پوستی است که سالانه افراد زیادی به خصوص نوجوانان را مبتلا می کند. افراد مبتلا به آکنه به دلیل مزمن بودن و تغییرپذیری بیماری در پاسخ به درمان، مدیریت این بیماری را به خصوص دشوار می دانند. آکنه نتیجه منافذ مسدود شده با سلول های ریخته شده پوست همراه با […]
ماده ای در سماق اعلا وجود دارد که رنگ خون شما را تغییر می دهد
تا به حال احتمالاً در مورد نحوه استفاده از سماق اعلا فوق العاده هیجان زده و کنجکاو شده اید. خوب، به روشی که از فشار لیمو استفاده می کنید، فکر کنید. علاوه بر این، به عنوان یک ماده نهایی برای افزودن اسیدیته و لطافت بسیار خوشمزه است یا می توانید از آن در روند پخت […]
پوست بادام درختی به عنوان طعم دهنده در غذا استفاده می شود
هر ساله مقدار زیادی از پوست بادام درختی بادام دور ریخته می شود. ویژگی های آناتومیکی و شیمیایی پوسته بادام در این مقاله به منظور کمک به استفاده بهتر از این پوسته بررسی شده است. میکرومورفولوژی، عناصر سطحی، پایداری حرارتی، تبلور، ترکیب شیمیایی، و خواص نسبی پوسته بادام مورد تجزیه و تحلیل قرار میگیرند. تحت […]
بیسکویت شکلاتی خارجی موجود در ایران را مجانی دریافت نمایید
خواص تغذیه ای بیسکویت بیسکویت شکلاتی خارجی ها بسته به نوع و مواد تشکیل دهنده، دارای پروفایل های تغذیه ای متفاوتی هستند. با این حال، USDA این ارزش غذایی را برای صد گرم بیسکویت گوارشی فراهم می کند. بیسکویت ویفری ویفرها بیسکویت های کوکی با بافت تخت هستند که ترد، نرم، نازک و سبک هستند. […]
خوردن لیمو ترش تازه باعث افزایش عمر می شود
لیمو درخت کوچک یا بوته پهن از خانواده rue و میوه خوراکی آن. آب لیمو ترش تازه یک عنصر مشخص در بسیاری از شیرینی ها و دسرها مانند تارت ها و پای مرنگ لیمو سنتی آمریکایی است. طعم قابض متمایز میوه، چه تازه و چه کنسرو شده، همچنین برای تقویت بسیاری از غذاهای طیور، ماهی […]
از قهوه ترک برای سوخت ماشینی میتوان استفاده کرد
قهوه ترک مخلوط پیچیده ای از مواد شیمیایی است که مقادیر قابل توجهی اسید کلروژنیک و کافئین را فراهم می کند. قهوه بدون فیلتر منبع قابل توجهی از کافستول و کاهوول است که دیترپن هایی هستند که در اثرات افزایش کلسترول قهوه نقش دارند. نتایج تحقیقات اپیدمیولوژیک نشان می دهد که مصرف قهوه ممکن است […]
مردی که در زیتون لوراس ترکیه مواد جاساز کرد بازداشت و اعدام شد
مدتی است که میخواهم در مورد روغن زیتون لوراس ترکیه محلی بیشتر بدانم، بنابراین وقتی یکی از گشتوگذارهای پیش از کنفرانس برای کنفرانس بینالمللی فود بلاگر با کبرام استیت بود، مشتاق بودم که ثبتنام کنم. بهترین روغن زیتون فوق بکر از استرالیا می آید و کبرام استیت تولید کننده شماره یک استرالیا است. راب مکگاوین […]