حبوبات سرشار از فیبر، پروتئین و کربوهیدرات های دیر هضم هستند که به افزایش سیری کمک می کنند.
یک مطالعه نشان می دهد که فعالیت بازدارنده آلفا آمیلاز لوبیا سفید نیز به کاهش وزن کمک می کند (آلفا آمیلاز یک آنزیم گوارشی است که مسئول تبدیل کربوهیدرات های پیچیده به قندهای ساده است).
این فرآیند جذب کربوهیدرات ها را کند می کند.
لوبیا سفید کشاورزی دارای قیمتی مناسب می باشد.
علاوه بر این، 60 فرد دارای اضافه وزن کمی که با عصاره لوبیا سفید تغذیه شده بودند، به طور قابل توجهی وزن کم کردند.
مطالعه دیگری توسط دانشگاه مینه سوتا (ایالات متحده آمریکا) نشان داد که مصرف فیبر غذایی ممکن است اشتها و انرژی دریافتی را کاهش دهد و به کاهش وزن کمک کند.
تجزیه و تحلیل مقایسه ای همچنین نشان می دهد که افرادی که به طور منظم لوبیا می خورند 22 درصد کمتر از دیگران در معرض چاقی هستند.
مصرف بیشتر حبوبات غنی از فیبر غذایی ممکن است به کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 کمک کند.
همانطور که گفته شد، عصاره لوبیا سفید می تواند آنزیم آلفا آمیلاز را مهار کرده و سرعت جذب کربوهیدرات را کاهش دهد و شاخص گلیسمی (GI) غذاها را کاهش دهد.
مطالعات نشان می دهد که رژیم های غذایی با GI پایین (آهسته هضم) سطح گلوکز خون را کاهش می دهند و به مدیریت دیابت کمک می کنند .
لوبیا سفید حاوی آنتی اکسیدان ها، پلی فنول ها و اسید فرولیک است که به دلیل خواص ضد سرطانی خود شناخته شده است.
مطالعه ای که توسط دانشگاه کرت (یونان) انجام شد نشان داد که آنتی اکسیدان های پلی فنل از تکثیر (افزایش سریع) سلول های سرطانی جلوگیری می کند.
همچنین شایان ذکر است که مصرف بیشتر حبوبات با کاهش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ، کلیه، معده و دستگاه گوارش فوقانی مرتبط است.
با این حال، مطالعات بیشتری برای درک این مزیت لوبیا سفید در انسان مورد نیاز است.