با استفاده از مویز ارزان سرمایتان بلافاصله 10 برابر می شود

مهم‌ترین گونه‌های انگور کشمشی، انگور تامپسون بی‌دانه است، انگور بی‌دانه‌ای به رنگ زرد کم‌رنگ که به آن نیز معروف است.

سلطانینا (کالیفرنیا)؛ مسقط یا اسکندریه، گونه‌ای با بذر درشت که به نام گوردو بلانکو (استرالیا) نیز شناخته می‌شود.

White Hanepoot (آفریقای جنوبی)؛ و Corinth سیاه، یک نوع سیاه و سفید کوچک بدون دانه، همچنین به نام بیدانه Zante، Staphis (یونان)، و panariti. سایر انواع کشمش با اهمیت محلی عبارتند از: کشمش گرد، رزاکی، داتیر، مونوکا و کیپ کرانت.

مویز ارزان همانطور که از نامش پیداست بسیار مقرون به صرفه است.

کشمش همچنین ممکن است با روش خشک کردن (طبیعی، طلایی سفید، lexia )، شکلی که در آن به بازار عرضه می شود (دانه، شل، لایه ها)، محل اصلی مبدا (Aíyion، Smyrna، Málaga)، درجه های اندازه، یا نمرات کیفیت کشمش طبیعی در شرایط طبیعی خود در آفتاب خشک می شود.

آنها سیاه مایل به خاکستری یا قهوه ای مایل به خاکستری هستند، با شکوفه طبیعی دست نخورده و پوست نسبتاً سخت.

کشمش طلایی سفید شده از انگور بدون دانه تامپسون که در 0.5 درصد لیس غوطه ور شده و پس از خشک شدن در معرض دی اکسید گوگرد قرار می گیرد، تولید می شود.

مویز

رنگ آنها زرد لیمویی تا زرد طلایی است و بیشتر در محصولات پخته استفاده می شود.

کشمش های سفید شده با گوگرد را مانند سفید کردن طلایی، در سینی ها قرار داده و به مدت سه تا چهار ساعت در آفتاب می گذارند.

سپس سینی ها روی هم چیده می شوند و خشک شدن برای چند هفته در سایه ادامه می یابد.

محصول نهایی مومی و کرمی و به رنگ زرد مایل به قرمز کم رنگ به نظر می رسد.