پخش مستقیم خرما کبکاب ارگانیک
خرما کبکاب یکی از بهترین خرماها بوده که معمولا در کازرون و دشتستان و همچنین کمارج کشت می گردد. خرما در اصل دارای گونه های فراوانی بوده و در هر منطقه ای خرما مخصوص بخود وجود دارد. خرمای کبکاب طعم شرین و خوشایندی دارد البته لازم به ذکر است که تمامی خرما ها شیرین می باشند ولی بسته به نوع خرما، شیرینی خرماها متفاوت می باشد. در ادامه بیشتر با ویژگی های خرما کبکاب آشنا خواهیم شد.
ویژگی های خرما کبکاب ارگانیک:
- این نوع خرما مانند خرمای ربی بیضی شکل است.
- جزو بافت های نیمه خشک است.
- معمولا رنگ رطب این خرما زرد است.
- در حالت رسیده این خرما دارای رنگی تیره می باشد.
- پوسته ی این خرما ضخیم می باشد.
- حالتی کشیده و باریک دارد.
- چسپندگی هسته به میوه نیز زیاد بوده است.
خرماهایی که در ایران کشت می گردد بسیار زیاد است اما هر کسی بسته به سلیقه ی خود دوست دارد یک نمونه را مصرف نماید. مثلا برخی خرماهای خشک دوست دارند و برخی دیگر خرماهای نرم و مرطوب. بیشتر خرماها در داخل یخچال و یا در هوای خنک قابل نگه داری بوده است. خارک خرماهای کباب معمولا در اواسط تابستان می رسد ولی برداشت آن در اواسط شهریورماه صورت می پذیرد. نحوه مصرف این خرما بسیار متفاوت تر بوده است زیرا لازم است قبل از مصرف پخته شود و سپس خشک شود. در این صورت است که می توان گفت به طور کامل آماده مصرف است. در این سایت مرغوب ترین و درجه یک ترین خرما کبکاب با بهترین طعم و مزه به صورت عمده عرضه می گردد.